ELÄMÄSI HELPOIN KUPILLINEN TUORETTA KAHVIA

Also easiest to prepare with the easybag-method.

Mitä?

AAMUKAHVISI ON VAARASSA KADOTA TÄLTÄ PLANEETALTA

Yrityksellämme on missio! Suomalaiset kotitaloudet heittävät viemäristä alas 150.000.000 kupillista kahvia vuosittain. Tälle on vihdoin tehtävä jotain!

Näillä sivuilla kerromme lisää kuinka ilmastomuutos ja järjetön kahvin tuhlaus uhkaavat kallisarvoista aamuperinnettämme – tuoretta ja maistuvaa kahvia. Tämä aamukahviamme uhkaava toiminta täytyy pysäyttää! Onneksi voimme tarjota tähän oman ratkaisumme – tavan nauttia vastuullisesti tuoretta kahvia kupillinen kerrallaan. Tue missiotamme ja osta kahvisi yksittäispakattuna. Toimitamme aamukahvisi ovellesi.

Liity klikkaamalla mukaan matkallemme kohti vastuullisempaa kahvikulttuuria. Tinkimättä koskaan laadusta, helppoudesta ja makunautinnosta.

the Coffeespiration

Ilman parempaa termiä millään maailman kielellä kuvaamaan luovaa inspiroitumista kahvin pelastamiseksi päädyimme englanninkieliseen termiin #coffeespiration – vapaasti suomennettuna #kahvinnoitus. Termi on koukuttava ja helppo jakaa sosiaalisessa mediassa. (Et yllättyne, että haluamme julkisuutta missiollemme ja tuet meitä julkaisemalla julkaisujasi sosiaalisessa mediassa tällä termillä.) #coffeespiration , #kahvinnoitus termin tulisi soittaa hälytyskelloja ja herättää kaikki kahvivastuullisuuteen samalla voimalla, kuin aamukahvisi tekee keholle ja mielelle joka aamu!

MISTÄ OIKEIN ON KYSYMYS?

the easybag

Tämä tuote on ylpeytemme ja ilomme. Täydellisesti paahdettu ja paahtotuoreena jauhettu sekä suojakaasuun pakattu kahvi, joka takaa pehmeän, mutta voimakkaan ja aina tuoreen kahvinautinnon. Pudota pussi kuppiin, kaada kiehuvaa vettä, hauduta ja voilà!

No niin, palataanpa asiaan. Ratkaisumme siis säästää vettä, energiaa ja kallisarvoista laatukahvia. Olemme valinneet tuotteeseemme parhaan sekoituksen hienoimpia Reilun Kaupan (FairTrade) Arabica-kahvilaatuja, jotka paahdetaan, jauhetaan ja pakataan yhtenäisessä tuotantoketjussa ja samassa tehtaassa.

 

Oletko muuten tietoinen, kuinka tuhoisaa on tuoreen kahvin joutuminen ilman kanssa kosketuksiin? Kahvi sisältää kasvisrasvaa, joka eltaantuu. Nopea pilaantuminen johtuu siitä, että kahvi on kosketuksissa ilman, lämmön, valon tai kosteuden kanssa. Jauhettu kahvi alkaa pilaantua välittömästi joutuessaan alttiiksi näille tekijöille. Toivottavasti et säilytä avattua kahvipakettia kaapissasi avonaisena.

 

Tämän ongelman eliminoimme pakkaamalla EasyBag-pussikahvit yksittäin suojakaasuun. Tämän vuoksi kahvimme säilyy aina kaikissa olosuhteissa tuoreena ja voit annostella sen juuri tarpeen mukaan. Kahvikupillisen valmistus ulkona leiriytyessä, automatkoilla, veneillessä, sinkkutaloudessa tai vaikka isovanhempien luona ei ole koskaan ollut näin helppoa ja jokaisen makuun sopivaa! Haudutusaikaa säätämällä saat juuri omiin makutottumuksiisi sopivanvahvuista kahvia. Pakkauksemme kaikki elementit ovat kaikkia ympäristönormeja kunnioittavaa – biohajoavaa, kompostoitavaa ja kierrätettävää.

 

Kokeile pussikahvia ja nauti aamukahvistasi levollisin mielin tietäen, että kupissasi on parasta Reilun Kaupan laatukahvia ja samalla toimintasi auttaa planeettamme parhaiden kahvilaatujen säilymisessä. Jaa kokemus ystäviesi kanssa ja tartuta heihin sama #coffeespiration #kahvinnoitus.  Join now!

USERS LOVE OUR COFFEE BECAUSE

we like it
very too
much!

Ylivoimaiset edut ovat tuoreus ja laatu – sinun henkilökohtainen kahvikokemuksesi missä tahansa

- Juoman vahvuus voidaan säätää henkilökohtaisen maun ja valinnan mukaan, helppo käyttää ja nauttia
- Tarvitset vain kiehuvaa vettä - ei erityistä tekniikkaa!
- Helppo kuljettaa mukana - aina tuore, aina saatavilla, ei pilaannu
- Ei ylimääräistä jätettä ja hukkaanheitettyä kahvia - taloudellista ja ekologista
- Uudet reseptit kehittyvät jatkuvasti – helppo ylläpitää henkilökohtaista kahvikokemusta matkalla tai kotona

Näin saat Cahfi EasyBagit käyttöösi

Yksittäistilaus

8 pussin laatikko

…varmistaa sinulle täydellisen viikon joka-aamuisella kahvikupillisella – myös sille yllätysvieraalle!

Makuprofiili: Täyteläinen reilun kaupan kahvi, tumma paahtoaste 4.

Säännöllinen kestotilaus

32 pussia/kk

29.95  / month image/svg+xml Buy now

…varmistaa sinulle täydellisen kuukauden joka-aamuisella kahvikupillisella – myös onnistuneen aamun parille yllätysvieraalle!

Makuprofiili: Täyteläinen reilun kaupan kahvi, tumma paahtoaste 4.

…tai 80 pussia/kk

49.95  / month image/svg+xml Buy now

On täydellinen ratkaisu toimistokahviksi. Säästät valtavasti rahaa kahvinkeittimien hankinnassa, näiden huollossa, puhdistuksessa ja tarvikehankinnoissa. Tarjoa vieraille uusi kahvikokemus viestillä #kahvinnostus, #coffeespiration.

 

Tämä tilauskoko on myös loistava ratkaisu esim. opiskelija-asunnolle, työmaan taukotiloihin jne.

Makuprofiili: Täyteläinen reilun kaupan kahvi, tumma paahtoaste 4.

Vapaa toimitus yhteen osoitteeseen suomessa  (Sisältää alv. 24%)

Keitä me olemme?

4 kaverusta Suomesta…

.

…jotka alun perin kyllästyivät kamalaan hotellihuoneissa ja lentokoneissa tarjottuun kahviin ja alkoivat tutkia, mitä asialle voisi tehdä, jotta maailma olisi kahvinautinnollisempi ja vastuullisempi arvokkaiden kahvilaatujen säilyttämiseksi.

Makuasioiden lisäksi me törmäsimme nopeasti kaikkiin ympäristöongelmiin ja vastuuttoman kahvikulttuurin haittavaikutuksiin, jotka koskivat kahvijätettä, alumiinin ja muovin käyttöä kapselikeittimissä, pakastekuivatun pikakahvin prosessointiin jne. Ryhdyimme selvittämään ratkaisua ja kokeilemaan erilaisia mahdollisuuksia räikeimpien ongelmien poistamiseksi.kokeilimme alkuun monenlaisia ratkaisuja, jotkut oli parempia toiset ei niinkään 🙂

Tänään olemme ylpeitä siitä, ettemme luovuttaneet ja meillä on maailman paras tuore yksittäispakattu pussikahvi käsissämme.

 

Kutsumme kaikki kahvin ystävät kirjoittamaan meille muutaman rivin, miksi juuri sinä tai ystäväsi olisitte sopivin Cahfi-lähettiläs edistämään missiotamme #kahvinnostus, #coffeespiration -teemalla. Jokaiselle innokkaalle postaajalle lähetämme ilmaiset näytteet. Ilmoittaudu lähettilääksi

 click here.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping